Invantor Oy - kovan teknologian inhimillinen tekijä

Vuodesta 2004 apuvälineiden parissa toiminut yrityksemme on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan erityisesti elektronisten apuvälineiden saralla. Tässä tärkeänä yhteistyökumppanina on toiminut jo vuosia Kajo Apuvälineet Oy, jonka Itä-Suomen toiminnoista Invantor Oy vastaa.

Koska asiakkaamme liikkuvat useimmiten huonosti, olemme me tottuneet liikkumaan hyvin. Operoimme Outokummusta käsin, mutta toiminta-alueemme kattaa laajasti koko itäisen Suomen - täältä käsin meidän on helppoa singahtaa niin Joensuun, Savonlinnan, Kuopion kuin Kainuunkin alueille. Me haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ovat.

Korvaamattoman arvokkaana kumppanina työssämme toimivat sairaanhoitopiirien alueelliset apuvälineyksiköt, joiden asiantuntijoiden kanssa teemme yhdessä työtä loppuasiakkaidemme parhaaksi. Tärkeitä yhteistyökumppaneita tässä mielessä ovat myös vakuutusyhtiöt ja kuntien vammais- ja sosiaalipalvelut, jotka niin ikään aukovat asiakkaillemme ovia tasavertaisempaan elämään yhteiskunnassamme.

“Avut käyttöön” on ollut tunnuslauseemme ja palvelulupauksemme yrityksen perustamisesta saakka. Haluamme nähdä rajoitteiden sijaan mahdollisuuksia, ja etsiä yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat ratkaisut heidän toimintakykynsä maksimoimiseksi - rajoitteista huolimatta. Jokaisella ihmisellä on huikea määrä kapasiteettia käytettävissään, ja meidän intohimomme on löytää välineet tuon potentiaalin valjastamiseksi itsenäisempään ja täysipainoisempaan elämään.